کتاب صوتی
کتاب صوتی غذای دسته جمعی

کتاب صوتی غذای دسته جمعی...   همینکه رسول اکرم و اصحاب و یاران از مرکبها فرود آمدند و بارها را بر زمین نهادند، تصمیم جمعیت بر این شد که برای غذا گوسفندی را ذبح و آماده کنند. یکی از اصحاب گفت: سر بریدن گوسفند با من. دیگری: کن

کتاب صوتی همسفر حج

کتاب صوتی همسفر حج...   مردی از سفر حج برگشته سرگذشت مسافرت خودش و همراهانش را برای امام صادق تعریف می کرد، مخصوصاً یکی از همسفران خویش را بسیار می ستود که، چه مرد بزرگواری بود، ما به معیت همچو مرد شریفی مفتخر بودیم،

نوشته شده توسط ابراهیم قلی پور دسته: علمی
نمایش از 09 دی 1390 بازدید: 114
پرينت

بهترین خون ساز و محافظ سلولهای مغزی زعفران است

متخصصان مغز و اعصاب در دانشگاه آلبرتای آمریكا در یك مطالعه تازه تاكید كردند كه یك ماده اصلی موجود در زعفران قادر است از سلولهای مغزی در برابر بیماری ها و التهاب های عصبی محافظت نماید.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دكتر كریس پاور در این دانشگاه كه سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته می گوید: ما در آزمایشات خود متوجه وجود تركیبی در این چاشنی خوش عطر و بو شده ایم كه كروسین نام دارد. هم چنین با بررسی های بیشتری دریافتیم كه این تركیب در محیط های كشت سلولهای مغزی یك تاثیر محافظتی مهم روی این سلولها دارد و در واقع می تواند از آسیب وارده به سلولهایی كه غلاف میلین را برای نورونها (سلولهای عصبی) می سازند، جلوگیری كند.

به گزارش آسوشیتدپرس، این آزمایشات توان بالقوه تركیب كروسین را در پیشگیری و درمان بیماریهای التهابی و مزمن مغزی نشان می دهد.

 

به گزارش ایسنا، یكی از مهمترین خواص زعفران درمان افسردگی است. زعفران دارای بویی قوی و طعمی تلخ است. نوشیدن چای زعفران باعث هضم غذا می شود، اثر مسكن درد دارد، باعث تحریك اعصاب می شود. بعلاوه زعفران خون ساز است و گردش خون را آسان می سازد. مصرف زعفران خونریزی های بعد از زایمان را از بین می برد، كبد را تصفیه و قوی می كند، سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد.

شرح آزمایشات فوق در مجله ایمونولوژی ارائه شده است.

برگرفته از سایت خبری ایسنا




نظر خود را ارسال نمایید

    شما اینجایید   خانهگنجینه مطالبعلمیبهترین خون ساز و محافظ سلولهای مغزی زعفران است